duminică, 20 decembrie 2009

Happyendologie

Ştiţi care-i cea mai mare virtute a anului 2009? Că se termină! De altfel asta-i valabil cam pentru toţi anii care s-au dus. Bine că s-au dus! Bine că am scăpat! ...Cam aşa ar suna, pe scurt, doctrina happy end-ului la români. Dacă doriţi să cunoaşteţi şi versiunea lungă, o puteţi cerceta în Almanahul Academiei Caţavencu 2010, la care-am contribuit şi eu cu un studiu, alături de iluştrii happyendologi Iulian Tănase, Ştefan Agopian, Dan Stanciu, Gabriel H. Decuble, Matei Pleşu, Ioan T. Morar, Şerban Foarţă, Alin Ionescu, Alina Moscalu, Marius Chivu, Bogdan Asaftei, Florin Iaru, Simona Tache, Nic Sârbu, Cristian Tunsu, Mitoş Micleuşanu, Roxana Şteblea, Andrei Manţong, Radu Alexandru, Cătălin Prisacariu, Octavian Blenchea, Incze Klara, Cătălin Stănescu, Rareş Petrişor, Alexandra Jivan, Avicena (!), Sorin Costreie, Alina Moscalu, Dan Mihai Popescu, Daniel Anghel, Bogdan Asaftei, Nic Sârbu, Dragoş Muşat, Silviu Dancu, Ştefan Dumitrescu, Cristian Teodorescu, Alexandru Căutiş, Cristian Şuţu, Alexandru Vărzaru, Gabriel Dobrogeanu, Alexandru Cristorian, Mirca Toma, Maria Stoica, Doru Buşcu, Alexandru Duţu şi Cătălin Matei.
Dar, ce s-o mai lungim, vorba lungă sărăcia pomului de Crăciun! Un op care nu trebuie să lipsească de pe nicio masă de sărbătorori, şi care poate ţine cu succes loc de porc, cozonac sau masaj thailandez cu finalizare!
"Poate fi găsit la pachet cu Academia Caţavencu din 16 decembrie, la preţul de numai 16,9 lei. Sau separat cu numai 14, 9 lei. Primii o mie de cumpărători vor primi gratis dreptul de a rîde înaintea celorlalţi."

Şi, dacă tot ne-am împrietenit, nu mă pot abţine să nu remarc, în acelaşi număr din 16 decembrie, o cronică la volumul Prima mea dezamăgire din dragoste (despre care vă povestisem aici) şi unde micul meu text de proză e mângâiat blând pe creştet, drept "unul dintre cele mai bune ale cărţii, dacă nu cumva chiar cel mai bun." Să nu i se urce la cap, atât vă zic... Că aşa se smintesc toate textele care vor să ajungă Miss şi nu mai ascultă de cei care le-au oferit un adăpost şi un sens în viaţă pe când erau orfane...

PS: Cum e happy end-ul la ortodocşi? E Preahappy end...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Hanna spunea...

foarte tare almanahul! mi l-am facut singura cadou de sarbatori dar n-am mai rezistat pana la craciun, m-am apucat sa-l rasfoiesc, am tras niste portii zdravene de ras si nu l-am mai putut lasa din mana. felicitari autorilor!

gabi spunea...

Frumos !
Felicitari !