miercuri, 26 ianuarie 2011

Pâine şi poezie

Azi m-a lovit un chef ciudat să mă uit la mine cu ochi străini şi răi, ca şi cum m-aş uita la televizor cu revolverul telecomenzii în mâini. Şi mi-am adus aminte că aveam înregistrarea unei emisiuni de acum 9 luni, pe care n-o văzusem: "Poezie pe pâine" (Realizator - Ileana Bâja. Reverenţe!) A fost distractiv! Luaţi cu pâine:

5 comentarii:

an inmigrante spunea...

În primul rând, e de văzut aici cea mai frumoasă şi sinceră apariţie media a unui frate chiustengean... graţie realizatoarei Ileana Bâja, sufletul de altădată al multora dintre şedinţele Cenaclului de marţi.

Mugur Grosu. Artist eteroclit şi deviant, grafician, funambulex, enervant şi posesiv, gălăgios şi creator al happeningului literar post89, în România.

să ne fie de bine!

Catalina George spunea...

Vezi, Mugurache, de-aia ne esti tu simpatic foc. Mi-am adus aminte acum de acea noapte cu povesti din septembrie in Constanta, acum citiva ani... pe cind ma gazduia Vasilievici...

Mugur Grosu spunea...

Sorin: pe scurt, parafrazând o perlă atribuită misteriosului Gelu Voican Voiculescu, iată-mă prins între eteroclitoris şi catharsis!

Cătălina: pot să fiu şi simpatic gheaţă, gen "on the rocks", numai aduceţi voi whisky-ul! :)

an inmigrante spunea...

:))
ieri seară a fost Mirce pe la mine. mi-a spus că a fost la tine. i-am spus că fusesem şi eu pe la tine. dup-aia am dezbătut până-n zori problemele astea:)
p.s. iată urmările limbistice ale însoţirii cu un câine:)

Mugur Grosu spunea...

atunci aştept de la tine măcar un videopoem "poezie pe câine!" :)