duminică, 16 ianuarie 2011

Mugur şi Florin la raport

Miercuri, de la 17.30, cu bunul meu prieten Florin Dumitrescu, la Biblioteca Metropolitană Sadoveanu / Piaţa Romană. Uite că s-au adunat şapte ani de când frecventez acest cenaclu, care acum poartă numele magistrului care mi-a oferit extazul debutului în volum. Şi e a şaptea oară când mă prezint aici la raport :)

actualizare - joi:  cine-a lipsit, poate vedea o scurtă prezentare azi la ora 21 la TVR Cultural - emisiunea Jurnal Cultural, a doua ştire, sau mâine [vineri] la 7 dimineaţa, după imnul de stat. Sau, fie, la ştirile de la ora 12! :)

9 comentarii:

an inmigrante spunea...

socoteam că eşti cel mai "fidel" cititor în acest/acel cenaclu. şi poate cel mai generos comentator. şi observ că mereu ocupi locuri notabile în diverse statistici. ceea ce n-ar trebui să-ţi pună probleme în postumitate. eşti cam pe jumătate asigurat:) dar nici măcar la mijlocul drumului n-ai ajuns...
ca să adaug încă un element de laudatio pe care l-aş spune în cenaclu, miercuri, e că, dintre chiustengenii contingenţi, tu ai devenit cel mai "capitalist". şi aici eşti încă până în apogeu: mai ai cartiere prin care să-ţi plimbi garsoniera:) va fi o cheltuială mare pe plăcile cu "aici a stat...". fă-ţi o condică, te rog, spre bunul ajutor al celor care te vor monografia. sunt sigur că acea monografie va fi mai funcţională pe o platformă gen google earth:)) harta virtuală a lui MG prin B:)) se vor face şi jocuri online pe tema asta: "Ghici unde a stat M în 1996"
iaca, scriu prostioarele astea şi realizez ce brand inepuizabil ai fi:))
baftă, celebrule Urs!

Yigru Zeltil spunea...

Voi citiți cu ochii! În ce stadiu de decadență am ajuns!...

an inmigrante spunea...

Yigru, fii mai ochiofobic, te rog. Deşi n-am ajus încă la acel stadiu de decadenţă în care să citesc cu urechile, ajută-mă să văd ce n-am citit:)

Mugur Grosu spunea...

scuze că am venit mai târziu, am pierdut ceva eclatant? :)

an inmigrante spunea...

nu, mai nimic. noi, poate. desfăşurarea şi urmările serii de ieri. iaca, un alt cenaclu fără condică, dar cu monitoare şi redare în real time:)

Mugur Grosu spunea...

O mini-mini-cronică tot a fost, pe TVR Cultural :) am pus o actualizare mai sus. Poate prinzi reluarea de la 12 :)

an inmigrante spunea...

nu am tvr cultural, din păcate. a fost Ileana? fă o captură, dacă prinzi reluarea de la 12:) şi pune-o pe youtube. hai, nu strâmba din nas că rămâi cu el aşa:))

Mugur Grosu spunea...

las-aşa! nasu-i deja aranjat, iar teveul meu prinde doar muşte.

an inmigrante spunea...

:)) ce simplu te-ai scos...