duminică, 2 mai 2010

poezie pe pâine

pradă sau prădător? ce fel de hrană aş fi ajuns dacă n-aş fi primit această piele de om care-n zilele mai senine e vopsită cu poezie? oricum, ceva indigest. n-am fost menit să umflu nici maţe nici creiere. un posibil răspuns vom afla azi, la emisiunea Poezie pe pâine de la Jurnalul Cultural al TVR Cultural. undeva între 19.00 şi 19.45. sau în reluare luni, la micul dejun, după ce se cântă imnul, pe la 7. ori pe la prânz, de la 12.

8 comentarii:

Anonim spunea...

I-auzi, Mugure, te-au făcut ăştia "personaj"! Ce cuminte şi emoţionat vorbeai despre MM, sub sacoul ăla încă potrivit. Bravo, a picat bine sala asta cu de toate, înainte de cină.

Anonim spunea...

ai fost bine, aşa uşor timid, ca un şcolar care ar cam face o şotie, dar nu pe faţă. şi versurile au fost bine alese de i.b.

cl.k.

Mugur Grosu spunea...

mulţam fain, Claudiu, şi bine te-am regăsit.
eu nu m-am văzut, televizorul meu şi-a serbat majoratul şi văd că tvr cultural a ieşit din grila sa de preocupări. nici nu cred c-aş fi avut nervi să mă uit. mă angoasează interviurile şi camerele de filmat, le evit pt. că mă obligă să mă iau prea în serios, dar Ileana e imposibil de refuzat. iar dacă tu spui că e bine, e bine :)

Anonim spunea...

ce bine semănăm, mugure! tu ai mușchi, eu am mușchi. tu ras în cap, eu ras în cap. tu nu te-ai uitat cum ai dat pe micul ecran, eu nu m-am uitat la filmarea lecturii împreună cu ioan es pop. fac pariu că dacă o să-mi comentezi poezia de dragoste pe care tocmai o postez pe blog, o s-o comentezi la fel de ”prin învăluire” ca mine :P

Mugur Grosu spunea...

aşa-i, semănăm ca două picături de bronz sub ţâţa lupoaicei, deşi cred c-am merita propriile noastre statui, turnate-n horincă!

strumfita cu esarfa spunea...

la multi ani cu ocazia zilei barbatului :)

Mugur Grosu spunea...

mulţu fain, dar aia, de fapt, e Ziua Barbeatului, cum am scris şi aici:
http://mugurgrosu.blogspot.com/2008/05/ziua-brbeatului.html

ziua Ştrumfiţelor când o sărbăutorim? :)

miruna vlada spunea...

draga mugur te astept cu un happening poetic la primul Targ de profil: www.targuldepoezie.wordpress.com salutari!