luni, 16 ianuarie 2012

Este sau nu este? 15 ianuarie 2012 Bucuresti

Ieri, între orele 20-24 în centrul Bucureştiului. Am fost, am văzut, am filmat. Cât se putea prin gaze lacrimogene şi pietre.

Victimă certă colaterală, un porumbel alb ucis. De gaze sau pietre. În Piaţa Unirii, cineva scrisese cu creta albă pe-asfalt: PACE ÎNTRE ROMÂNI

8 comentarii:

Anonim spunea...

sper ca jandarmii au prins cat mai multi idioti. din amenzi poate se mai strang bani la stat pt pensii si salariile nenorocitilor de bugetari!
un circ total.
in tara asta nu se vrea schimbare!

Anonim spunea...

in spatele mizerii in UNiversitate sta un bou si un porc: Antonescu si Ponta, La Iasi, Bacau, Cluj pot sa va zic din surse oficiale ca (dupa mizeria din B) memberii partidelor PNL (PNS mai bine) si PCR au iesit imediat in strada!!! o mizerie! asta se intampla cat te legi de Patriciu, Voiculescu, Iancu, Becali (care a fost cel mai destept - a identificat marionetele din U), Arafat (un escorc cu intentii bune pe principiul iau cat pot si mai arunc o ciovarta) si altii. basescu nu e bun, dar romania nu poate mai mult.
si nu uitati ca romania e o tara saraca!!! hotia a fost posibila din cauza prostiei. un circ!!!

Anonim spunea...

domnule anonim numarul doi, mergeti de va luati alta cetatenie si schimbati-va tara daca tot considerati ca Romania nu poate mai mult. ce mai asteptati? sau va place sa urmariti circul?

Anonim spunea...

Da domnule, cu siguranta este vorba de manipulare. Numai si numai manipulare. Si pentru mine este foarte greu de inteles de ce ies oamenii in strada, ce le lipseste?! Singura explicatie posibila, logica, de bun simt, este aceea ca oamenii sunt pur si simplu manipulati de Ponta.Si de Antonescu.

Anonim spunea...

eu nu mai sunt in romania de ceva timp. nu asta conteaza!
cred ca voi vreti sa aveti viata asta! si anume:
1. sa mergeti la spitale cu teama - ca daca nu dati mita nu veti fi tratati bine!
2. sa va lasati copiii pe mana unor profesori incapabili care vor si ei mita
3. sa fiti tratati ca niste animale la POSTA sau la ghiseele publice.
4. sa nu aveti incredere in politie.
5. sa conduceti pe niste strazi infecte.
6. e blogul unui scriitor.- sa publicati numai prin relatii
7. et cetera.
Daca romanilor le lipseste ceva sa MUNCEASCA si vor avea de toate. aici e vorba de mentalitate. mai bine de 2 milioane de romani asteapta sa vina statul sa le dea mura in gura.
Am fost la mai multe ministere in Bucuresti - multi functionari nu aveau habar de legislatie. O tara infectata pana in maduva. Mi e rusine cand ma duc sa mi fac cumparaturile pt ca la supermarket romanii cersesc iar africanii iti fac orice serviciu pt un euro. Asta e realiatatea: suntem distrusi psihic.
Ce se vrea acum e ciolanul pe care nu l mai au de la alesi.
Unde stau eu -Bruxelles - colegii mei au fost de acord sa renunte la o parte din salariu pt ca firma sa nu aiba probleme. Asta e diferenta!!! Dai unui roman un porc si ti -l mananca in 3 zile apoi cere tot de la stat.
Ieri si azi am fost si eu in Universitate si am vazut ce e in fata la TNB - toti functionarii. In cafenele alaturate lumea isi vede de treaba - cam mare disproportia. Grupuri de tineri vb de cati bani a primit de la partide. UN CIRC!!! Daca vine Ponta sau alt politician ne va fi si mai rau!!! NU gandim in perspectiva, nu facem nimic nimic nimic. Dar stim sa cerem!!!

Anonim spunea...

m-am saturat sa vin in romania si sa imi zica prietenii straini: "Romania e frumoasa, aveti mare munti si arhitectura germana sau franceza"!
http://www.economist.com/node/21541402
Daca o tinem asa putem ajunge in primele 10 state europene - orcine are cunostine generale de economie isi poate da seama.
Inainte de a actiona trebuie sa reflectam la ce facem si pt ce si de ce!
Dar, din pacate, istoria nu e de partea noastra cu cateva exceptii nemesti: mereu am fost condusi de cineva - lider bun si puternic (foarte rari) am mers cat de cat bine - lideri prosti am mers prost. Singurul roman care isi vede de treaba si munceste e taranul din Cucuiesti de care nu stie nimeni ca exista! El stie ce are de facut si nu asteapta nimic de la nimeni si se pare ca inca mai traieste.

Mugur Grosu spunea...

stimaţi comentaci şi postaci, vă invit să citiţi acest text ca pe un fel de subtitrare a filmului de mai sus:
http://mugurgrosu.blogspot.com/2012/01/lacrimi-si-sfinti-de-silviu-dancu.html
Serviciu uşor! :)

Anonim spunea...

mda.. eu sincer nu stiu prin ce medii va invartiti, realitatea mea e ca mai toti oamenii pe care-i cunosc muncesc de dimineata pana seara pe nimic iar cand se gandesc la ce ar putea sa le ofere o bucurie, habar n-au ce ar putea spune.