joi, 29 aprilie 2010

nasturi

gura întinsă spre inimă se opreşte în sâni
gura întinsă spre sâni se opreşte în nasturi

11 comentarii:

Mircea Ţuglea spunea...

Miercuri.

Anonim spunea...

Mâna întinsă spre tine se opreşte în inimă.

Semnat:
Fata din poză

Mugur Grosu spunea...

fata din poza e Mire :)
au trecut ceva ani, era prin '96..

[www.mire.ro]

Anonim spunea...

"Fata" era un fel de a spune. Ma refeream, de fapt, la altceva din poza.

Anonim spunea...

1+1=3

Iulian Tănase spunea...

gura întinsă spre sîni nu cumva se opreşte în nastyuri?

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

Iulian Tănase spunea...

Mugur, te-ai scos, o să devii celebru :)

Mugur Grosu spunea...

da, o să apară şi o şaorma cu numele meu. cu de toate :)

Anonim spunea...

Şi o nouă reclamă, cu un ochi operat de cataractă, o limbă cu pierce şi un creier îndreptat cu fierul de călcat, la Coca Cola, acum cu zero -absolut- zahăr. Dar cu acelaşi gust.

Anonim spunea...

Imi plac barbatii celebri. La McDonald's sau la Treispe Sfinti eu comand barbati celebri. Am o furculita speciala in buzunar cu care rascolesc dupa ei in farfurie. Nimic nu egaleaza rascolitul rascolitorilor. Si ma cheama Anonim. LOL.