joi, 23 iulie 2009

luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă


Cred că doar Dalai Lama, Al Bundy şi cutremurologul Hâncu nu și-au exprimat încă punctul de vedere pe marginea zguduitorului subiect. Dar de ce să nu croim chiar cu materialul clientului? Iată o declaraţie culeasă chiar de pe blogul său:
"Cît despre uniformă şi maşină, atît timp cît sînt în război cu slugile politice ale lui Băsescu, nu dau jos uniforma militară. [...] este un simbol al luptei cu aceşti bagabonţi. Pentru că sînt nişte bagabonţi în frunte cu Băsescu şi terminînd cu procurorii ăştia politici. Pot spune că am luat special maşina pentru lupta cu DNA [...] este maşina cu care au cîştigat al doilea război mondial, aşa că o să înving şi eu!"
E drept că declaraţia e din vara trecută şi că în locul uniformei nemţeşti purta una americană, care-a înfrânt, n-a pierdut războiul... Dar dacă atunci brizbrizurile cazone “simbolizau” ceva anume, erau investite cu o funcţie specială, de ce am crede că acum ar fi doar "un petit bobo", un moft, un capritz?

ps. Şi dacă în fiecare vară primarul urbei mele natale îmbracă uniforma altei armate, mă-ntreb ce urmează la anul. Poate va purta uniforma Armatei Roşii, cu care-i va primi pe turişti la intrarea-n Mamaia, delectându-i cu replica "Davai ceas, davai palton"?

9 comentarii:

ZuZu spunea...

Nu stiu, mie mi s-a parut ca prea mult tamtam s-a facut pe chestia asta.

Loghin spunea...

Dar de ce nu s-au scandalizat acoliții israelieni ai lui Mazăre, care/au pus mâna pe jumătate din oraș? Care/au închis accesul la biserica din spatele magazinului Tomis doar ca să extindă mall/ul, au măcelărit copacii din Mamaia ca să facă Aqua Magic și au masacrat sute de copaci din parcul Tăbăcărie ca să ridice mall/ul City Park? Holocaustul ecologic din Constanța de ce nu indignează pe nimeni?

Anonim spunea...

in relatie cu turistii toti constantenii sinteti un pic cam nazi

TreiBadica spunea...

sper sa primeasca una de la armata salvarii si sa-i placa. s-o imbrace la fiecare eveniment de iesit in fata. si treptat sa devina vegetarian, sa nu mai bea nici lapte, sa renunte la sporturile extreme si la femei, sa asculte numai paganini si sa innebuneasca complet. sa-l dea hrebenciuc afara din partid de motiv de boala psihica...

al doilea anonim catre primul anonim spunea...

nu mai bine te duci tu si te impusti un pic? in primul rand nu exista "un pic cam nazi", la fel cum nu exista un pic cam mort, un pic abominabil sau un pic neom. in al doilea rand, afirmatia ta, ca orice sentinta in masa, te aseaza in aceeasi linie cu nazistii. in al treilea rand, doar pentru incultura ta generala, mazăre e bucureștean get beget (mai bine zis get budget)

Mugur Grosu spunea...

@ZuZu - așa e, mult tamtam și tam-nesam. s-ar spune că atât ne mai leagă de țara asta, tamtamul...

@Loghin - urmând aceeași linie de gândire aș spune că antonimul numelui tău e Log out...

@primul anonim - nu toți, doar cei care locuiesc în Nazarcea, și nu se numesc nazi ci nazarceni, sau chiar nazarineni - ca să păstrăm brandul creștin al locurilor...

@3bădică - de trei ori savuroși, ca de obicei! eu i-aș ura să se deghizeze în Armata Poporului, cu peronul pe partea stângă. și-apoi să afle că nu mai există, pentru că cei de la Metrorex au pus altă stație-n loc, zisă Lujerului...

@ al doilea anonim: vezi că al șaselea anonim e la sfântu gheorghe, în deltă, din 10 august. sunt convins că ați avea chestii mult mai faine de discutat...

maceta spunea...

Cînd vii la mare să-ți fac cinste c-o bere și-un topless? ;)

Think Tank spunea...

ieftinule! deci te'ai vândut pe'o bere şi'un topless? măcar aplaudacii lu' mazăre s'au scos cel puţin cu'n apartament :))

Mugur Grosu spunea...

nici măcar! ce mă fac dacă berea-i germană şi las loc de interpretări?
cât despre topless, mai bine wireless!